Κ17: ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός 0-2


Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών Κ17 της SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε το πρωί του Σαββάτου 28/9 τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου. Οι γηπεδούχοι αν και παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο γνώρισαν τελικά την ήττα με σκορ 0-2.

Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 4΄ με τον Τρομπούκη και ο ίδιος παίκτης στο 82΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημήτριος Μαργιόλας με βοηθούς τους Απόστολο Καλογριανίτης και Μαρία Πολυμέρου όλοι του Συνδέσμου Καρδίτσας.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ17 ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος, Λόζος, Καντάς, Σεντής, Καρβούνης, Μπαγινέτας (62΄Αρβανίτης), Kibja, Σύρμος (70΄ Λαμπρόπουλος), Χύσκα, Τρούμπουλος, Αναγνωστόπουλος (82΄ Σταθόπουλος).

Κ17 Παναιτωλικός: Ραγιάς, Βασιλας, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Ζαβέρδας, Δήμος, Παπανικόπουλος (85΄ Νικολάου), Σοβόρος, Τρομπούκης (83΄ Μπαρμπαγιάννης), Νταβανος (61΄ Βλαχόπουλος), Κρανιώτης (85΄ Ταράσης).


www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη