-->

Μεταγραφικό μπαμ στα σκαριά από ομάδα Α1 ΕΠΣΗ με Ανέστη Αναστασιάδη;


Έντονη είναι η φημολογία ότι ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Ανέστης Αναστασιάδης βρίσκεται πολύ κοντά σε ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ! 

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες και τη Σούπερ Λίγκα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Καλλονή, ΟΦΗ, Κέρκυρα, Εθνικό Αστέρα, Ιωνικό και Παναιτωλικό, ενώ ο τελευταίος σταθμός της καριέρας είναι η Λαμία. Μάλιστα για δύο χρόνια ήταν μέλος στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες.

Ο έμπειρος στόπερ αποτελεί διακαή πόθο για πολλές ομάδες, ωστόσο ο ίδιος για προσωπικούς λόγους επιθυμεί να έρθει στο Ηράκλειο, ενώ είχε εκφράσει και την επιθυμία να αγωνιστεί σε συγκεκριμένη ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ. αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε, καθώς το ρόστερ όσον αφορά τους αμυντικούς είναι πλήρες.

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με μια άλλη ομάδα της Α΄κατηγορίας, η οποία πρωταγωνιστεί επίσης και αν τελικά οι δύο πλευρές τα βρουν θα ανεβάσει επίπεδο το σωματείο και θα αποτελέσει άλλο ένα μεταγραφικό μπαμ!

www.prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->