Η ''ματιά'' του ΠΑΣ Λαμία για την ήττα από τον Ολυμπιακό 2-0


Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2019-2020 η Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης το βράδυ του Σαββάτου με σκορ 2-0.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό. Ο Ποντένσε έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Ελ Αραμπί μέσα από την περιοχή έδωσε στον Σουντανί και αυτός με πλασέ με έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη για το 1-0. Οι γηπεδούχοι  διπλασίασαν τα γκολ τους στο 70΄ με προβολή από κοντά από τον Ελ Αραμπί.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέντο (88’ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε (78’ Μπενζιά), Βαλμπουενά (63’ Λοβέρα), Σουντανί, Ελ Αραμπί

ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας (43’ Τζανετόπουλος), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (75’ Μπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας (60’ Τουράμ)





www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη