Στις 2 Οκτωβρίου πανελλαδική πανεργατική 24ωρη απεργία

Δυναμικό παρών ενάντια στο Αναπτυξιακό Σχέδιο Νόμου, που αφορά και συνδικαλιστικά θέματα.

ΓΣΕΕ, Εργατικά Κέντρα όλης της χώρας και ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρών στις 2 Οκτωβρίου ενάντια στις εργασιακές διατάξεις του Αναπτυξιακού σχεδίου νόμου. ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κοινή ημέρα απεργίας ενάντια στον Αναπτυξιακό που αφορα και συνδικαλιστικά θέματα.

Παράλληλα αναμένεται απόφαση της ΑΔΕΔΥ για το τι θα κάνει αν θα προχωρήσει σε 24ωρη απεργία ή σε κάποια άλλη μορφή κινητοποίησης.

Ειδικότερα σχεδόν όλα τα Εργατικά Κέντρα της χώρας Θεσσαλονίκης, Κατερίνης, Αργολίδας, Χαλκιδικής, Σερρών, Πύργου, Φθιώτιδας, Κοζάνης, Φλώρινας, Χανίων, Ναυπακτίας, Ρόδου έχουν απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετέχουν δυναμικά στην ενωτική απεργιακή κινητοποίηση.

Το ΠΑΜΕ όπως αναφέρει «η χθεσινή μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις, έδωσε την κατεύθυνση της συνέχισης και της κλιμάκωσης του αγώνα». 

Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες σε νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 2 Οκτωβρίου.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2lFlBCF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη