Συνελήφθησαν (2) άτομα σε περιοχή της Πελασγίας Φθιώτιδας, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία 41χρονου αλλοδαπού


Συνελήφθησαν (2) άτομα σε περιοχή της Πελασγίας Φθιώτιδας, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία 41χρονου αλλοδαπού

Συνελήφθησαν, χθες (24-09-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πελασγίας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας και του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, κατόπιν επιστάμενων αναζητήσεων, δύο (2) 33χρονοι αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην ανωτέρω περιοχή, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διαπληκτίστηκαν με 41χρονο αλλοδαπό, λόγω μεταξύ τους προσωπικών διαφορών, καταφέρνοντάς του ακολούθως χτυπήματα με τα χέρια τους, σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο 41χρονος διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη