Συνελήφθησαν (2) άτομα για διάπραξη κλοπών, σε περιοχές της Λαμίας


Συνελήφθησαν (2) άτομα για διάπραξη κλοπών, σε περιοχές της Λαμίας

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (30-08-2019) σε περιοχές της Λαμίας , δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 43 & 21 ετών , οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών.

Επιπλέον, ο 43χρονος κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες μεσημβρινές ώρες από αστυνομικούς του Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, ο 21χρονος, διότι λίγη ώρα πριν, είχε εισέλθει σε Δημόσια Υπηρεσία της περιοχής και αφαίρεσε από τσάντα ημεδαπής, χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο του.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, ο 43χρονος, διότι μεσημβρινές ώρες, παραβίασε βοηθητική πόρτα φαρμακείου, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, μία τηλεόραση με το τηλεχειριστήριο της και μία βάση τηλεφώνου.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν η τηλεόραση με το τηλεχειριστήριο της, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα, ενώ στο εσωτερικό του φαρμακείου, βρέθηκαν στο έδαφος και ομοίως κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία, τα οποία είχε στην κατοχή του ο 43χρονος, κατά τη διάπραξη της κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

www.astynomia.gr
Από το Blogger.