Μουντομπάσκετ 2019: Σάλος αντιδράσεων για την ανάρτηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο Twitter

Μουντομπάσκετ 2019: Σάλος αντιδράσεων για την ανάρτηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο Twitter

Ως άνθρωπος του μπάσκετ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για το ζευγάρι του τελικού του Μουντομπάσκετ στην Κίνα. Η αλήθεια όμως είναι πως το σχόλιό του δεν ήταν και τόσο πετυχημένο.

Δεν είχε καμία σχέση με τις μπασκετικές του γνώσεις, καθώς αυτό που έγραψε ο έμπειρος προπονητής στα social media, ήταν το εξής:

«Ισπανία-Αργεντινή στον τελικό του παγκόσμιου κυπέλλου μπάσκετ… χωρίς έναν έγχρωμο παίκτη!!!!».

{https://twitter.com/AlexandrisV/status/1172515366649643010?s=20}

Μία άποψη η οποία έχει ήδη προκαλέσει διάφορα σχόλια στα social media. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συζητιούνται έντονα οι απόψεις που έχει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο οποίος αρκετές φορές έχει σχολιάσει στα social media με τον δικό του τρόπο…

Στο μεταξύ σε συνέντευξη που έδωσε ο Κόμπι Μπράιαντ στους δημοσιογράφους που είναι στην Κϊνα, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Ελλάδα:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Οι προκλήσεις υπάρχουν για να εμπνέουν τους νεότερους αθλητές. Η Ελλάδα ήταν πάντα από τους πιο σκληρούς αντιπάλους μας, εξαιτίας του Σπανούλη και του Διαμαντίδη, έχει ιστορία στο μπάσκετ, τώρα έχει και έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο. Πρέπει να χτίσει γύρω του και να προχωρήσει».

Πηγή: sportime



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2Ad590i
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη