ΑΕΚ: Δεκτό το αίτημα για ενός λεπτού σιγή με Λαμία


Η Super League έκανε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τη Λαμία για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κάνει αίτημα για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Το αίτημα των «κιτρινόμαυρων» ήταν να τηρηθεί η σιγή για τη Μικρασιατική Καταστροφή. Συγκεκριμένα, η 14η Σεπτεμβρίου είναι η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, όπως είναι η επίσημη ονομασία με την ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων στις 24 Σεπτεμβρίου 1998. Η Super League δέχθηκε το αίτημα της Ένωσης και έτσι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο παιχνίδι της Κυριακής.

Καλύτερα Ολιβέιρα - Μάνταλος

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή, δεν υπήρξε κάποιο νέο απρόοπτο. Ολιβέιρα και Μάνταλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να πηγαίνει καλύτερα και να αναμένεται η άμεση ένταξή του σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Πορτογάλος από την πλευρά του, αισθάνεται καλύτερα και άρχισε τρέξιμο στο γήπεδο, αλλά έχει λίγο παραπάνω… δρόμο από τον Μάνταλο να διανύσει ως την επιστροφή.

Αγιασμός στα Σπάτα 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα το Σάββατο, που θα γίνει στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο.

www.onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη