Οι ημερομηνίες κατάταξης με την ΣΤ ΕΣΣΟ 2019 στην Πολεμική Αεροπορία - Τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι στρατεύσιμοι

Οι ημερομηνίες κατάταξης με την ΣΤ ΕΣΣΟ 2019 στην Πολεμική Αεροπορία - Τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι στρατεύσιμοι

Το Γενικό Επιτελείο της Πολεμικής Αεροπορίας με εγκύκλιο του κάνει γνωστές τις ημερομηνίες κατάταξης με την ΣΤ ΕΣΣΟ 2019

Το Γενικό Επιτελείο της Πολεμικής Αεροποριας καλεί για κατάταξη στις τάξεις της με την ΣΤ ΕΣΣΟ 2019 τους στρατεύσιμους που έχουν κατανεμηθεί ή μεταφερθεί στην Πολεμική Αεροπορία, είναι σωματικής κατηγορίας πρώτης έως και τετάρτης (Ι/1 έως Ι/4) και ανήκουν στις παρακάτω κλάσεις και κατηγορίες:

- Τους στρατεύσιμους των κλάσεων 1996 έως και 2021 (γεννημένοι το 1975 έως και το 2000) από όλους τους Νομούς, που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Ιουλίου 2019 έως και 31 Αυγούστου 2019.

- Τους στρατεύσιμους των κλάσεων της παραγράφου 1α της παρούσας που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου 2019 έως και 31 Οκτωβρίου 2019.

Οι ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων ορίζονται ως εξής:

Η 4η Νοεμβρίου 2019, για τους στρατεύσιμους όλων των Στρατολογικών Υπηρεσιών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκαν ικανοί κατηγορίας Ι2 έως Ι4 με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η 11η Νοεμβρίου 2019, για τους λοιπούς στρατεύσιμους όλων των Στρατολογικών Υπηρεσιών.

 Όλοι οι στρατεύσιμοι που καλούνται με την εγκύκλιο, υποχρεούνται να καταταγούν στην 124 ΠΒΕ (Τρίπολη), εκτός αυτών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκε η σωματική τους ικανότητα με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι υποχρεούνται για κατάταξη στο 251 ΓΝΑ (Αθήνα).

Για την κανονική μετακίνησή τους και την εμπρόθεσμη παρουσίασή τους στο Κέντρο Κατάταξης, οι καλούμενοι:

- Μπορούν να παρουσιασθούν έγκαιρα στην πλησιέστερη του τόπου κατοικίας τους Αστυνομική - Στρατιωτική Αρχή ή Φρουραρχείο και να εφοδιασθούν, εφόσον το επιθυμούν, με κατάσταση επιβίβασης

Να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους και να προσκομίσουν στο Κέντρο Κατάταξης:
(1) Το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας ή το διαβατήριό τους ή άλλο επίσημο στοιχείο που αποδεικνύει την ταυτότητά τους.
(2) Το Σημείωμα Κατάταξης που θα τους στείλουν οι Στρατολογικές Υπηρεσίες.
(3) Ακτινογραφία θώρακα, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού από οποιοδήποτε Δημόσιο ή Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
(4) Το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους και τυχόν ιατρικές γνωματεύσεις, για παθήσεις της υγείας τους που έχουν ή τους είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των υγειονομικών συμβουλίων ή επιτροπών.
(5) Επίσημα στοιχεία από την αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος ή βεβαίωση έκδοσης Αριθμού Φορολογικού Μητρώου), από τα οποία να προκύπτει ο Αριθμός Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ).
(6) Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών, όσοι είναι πτυχιούχοι Ανώτερων ή Ανωτάτων Σχολών.
(7) Όλα τα δικαιολογητικά που θα προκύψουν από τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής στοιχείων, που αφορούν στην τοποθέτηση - μετάθεσή τους με βάση τα οικονομικά και κοινωνικά τους κριτήρια.

Το Κέντρο Κατάταξης να διενεργεί αυστηρό έλεγχο για την εξακρίβωση της ταυτότητας των στρατευσίμων κατά την κατάταξή τους, με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο που φέρει φωτογραφία τους, ώστε να εξασφαλίζεται η ταυτοπροσωπία τους και να μην κάνει δεκτούς για κατάταξη όσους στερούνται των παραπάνω αποδεικτικών εγγράφων.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2mU3cD0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη