ΗΠΑ: Αντιμέτωπος με θανατική ποινή ο 21χρονος δράστης του μακελειού στο Ελ Πάσο

Photo: STRINGER/Reuters

Ο 21χρονος Πάτρικ Κρούζιους είχε ανοίξει πυρ σε κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Ελ Πάσο του Τέξας σκοτώνοντας 22 ανθρώπους και κατόπιν δήλωσε στις αρχές ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους Μεξικανούς.

Ο  21χρονος δράσης πλέον είναι αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή εφόσον κριθεί ένοχος, αφού σήμερα ένορκο δικαστικό συμβούλιο τον παρέπεμψε σε δίκη.

Ο Κρούζιους κατηγορείται ότι στις 3 Αυγούστου οδήγησε από το Ντάλας στο Ελ Πάσο και άνοιξε πυρ με μια καραμπίνα μέσα στο κατάστημα, πυροβολώντας αδιακρίτως τους ανθρώπους που έκαναν τα ψώνια τους. Ο απολογισμός του: 22 νεκροί.

Στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Ομολόγησε και είπε στην αστυνομία ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους "Μεξικανούς"

Μόλις 13 ώρες μετά τη σφαγή στο Τέξας, στο κέντρο του Ντέιτον του Οχάιο ένας κουκουλοφόρος ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 9 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε άλλους 27 μέσα σε ένα λεπτό, προτού να πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2ZOglyT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.