Δρομολόγια τις Κυριακές από 29 Σεπτεμβρίου του αστικού ΚΤΕΛ και…αργότερα και για τα αξιοθέατα της Κομοτηνής

Δρομολόγια τις Κυριακές από 29 Σεπτεμβρίου του αστικού ΚΤΕΛ και…αργότερα και για τα αξιοθέατα της Κομοτηνής
  Από την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ σε όλες τις περιοχές που εξυπηρετεί στη Ροδόπη και μέσα στις Κυριακές!

  Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, Νίκος Λυκούδης, ο οποίος ανέφερε πως υπήρχε το αίτημα από το κοινό που εξυπηρετεί το αστικό ΚΤΕΛ, να προστεθούν δρομολόγια την Κυριακή, καθώς υπήρχε ζήτηση.
  Σε πρώτη φάση τα δρομολόγια θα είναι ένα σε κάθε κατεύθυνση το πρωΐ και το μεσημέρι δοκιμαστικά και θα τροποποιηθούν ανάλογα με την ανταπόκριση του κοινού.
  Ο κ. Λυκούδης στάθηκε στο γεγονός πως έχει σημειωθεί πτώση κατά 40% των μετακινήσεων των πολιτών με τα αστικά λεωφορεία, σε σχέση με χρονιές πριν από το 2010. Φυσικά αυτή την εικόνα ο κ. Λυκούδης τη χρέωσε στην οικονομική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, που μείωσε ο κόσμος τις μετακινήσεις, ή και στο κομμάτι του πληθυσμού που μετανάστευσε σε άλλες χώρες για αναζήτηση εργασίας.
  Τα λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ έχουν ανανεωθεί από το 2014 και διαθέτουν και ράμπες για ΑΜΕΑ, αλλά και διαμορφωμένους χώρους για αυτούς μέσα στο λεωφορείο, για την βοήθεια εκείνων των συμπολιτών μας που έχουν κινητικά προβλήματα, ή και γονείς με τα καρότσια τους.
  Αξίζει να σημειωθεί πως στηρίζουν και την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του Ηρόδικου Κομοτηνής!
  Μάλιστα καταφέραμε και… εκμαιεύσαμε από τον κ. Λυκούδη μια σκέψη για καθιέρωση δρομολογίου τις Κυριακές στα αξιοθέατα της πόλης, ειδικά αυτό το χρονικό διάστημα στις αρχές του φθινοπώρου, όπου η Κομοτηνή κατακλύζεται από επισκέπτες, που είναι οι νέοι φοιτητές και οι γονείς τους!
  «Υπάρχει σαν σκέψη, έχουμε μιλήσει με τους υπευθύνους των δύο βαθμών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ειδικά τώρα με την ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της πόλης, θα γίνει σίγουρα συνδυασμός και θα εντάξουμε μέσα και αυτή την διαδρομή. Δεν θα ήθελα ωστόσο να πω κάτι παραπάνω, καθώς είναι ακόμα νωρίς», υποστήριξε καταλήγοντας ο κ. Λυκούδης.
  Το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Λυκούδη στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην Βασιλική Μαχαίρα

  www.ert.gr  via ert.gr https://ift.tt/2Nm7jmI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.