ΕΡΤ3 – ΛΙΛΙ NTABINT (Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση) – Κωμωδία (trailer)

ΕΡΤ3 – ΛΙΛΙ NTABINT (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση) – Κωμωδία (trailer)
 ΚΥΡΙΑΚΗ  22/09/2019, στις 16:00 

«LILI DAVID»
Έτος παραγωγής: (2012)

Κωμωδία γαλλικής παραγωγής 2012,διάρκειας 90'.
Η 32χρονη Λιλί Νταβίντ είναι διαζευγμένη και μητέρα ενός έφηβου αγοριού. Η γιαγιά Νταβίντ είναι μια δυναμική μηχανόβια με το παρατσούκλι «Μα Νταλτόν». Όλα πάνε στραβά στη ζωή της Λιλί: είναι άνεργη και άφραγκη. Η Σοφί, η μητριά του γιου της, της προτείνει να εργαστεί στην εταιρεία της που διοργανώνει εκδηλώσεις για λογαριασμό επιφανών πελατών.
Είναι μια μαγική δουλειά που πραγματοποιεί ακόμα και τις πιο τρελές επιθυμίες: ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για άμεση χρήση, ένας γάμος σε κάστρο, ένα πάρτι γενεθλίων με προσκεκλημένο τον Μάικλ Τζάκσον, συμπαράσταση σε έναν μεγιστάνα λίγες μέρες προτού δικαστεί για διαφθορά… Ο κατάλογος των απαιτήσεων είναι ατελείωτος, σύμπτωμα της παραφροσύνης της καταναλωτικής κοινωνίας. Σαν μοντέρνα νεράιδα που πραγματοποιεί ευχές, η Λιλί Νταβίντ βάζει τα δυνατά της και φαίνεται να τα έχει όλα… Εκτός από τον Μαρκ, τον πρώην εραστή της που έχει εξελιχθεί σε πλεϊμπόι και εμφανίζεται ξανά στη ζωή της μετά από 5 χρόνια απουσίας, αυτή τη φορά ως συνάδελφός της!

Σκηνοθεσία:Christophe Barraud
Πρωταγωνιστούν:Julie-Anne Roth, Chantal Ladesou

 Δείτε το trailer 

www.ert.gr



via ert.gr https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-lili-ntabint-a-tileoptiki-metadosi-komodia-trailer/
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη