ΕΡΤ3 – Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ (Α’ Τηλεοπτική μετάδοση)Σειρά μυστηρίου (trailer)

ΕΡΤ3 – Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ (Α' Τηλεοπτική μετάδοση)Σειρά μυστηρίου (trailer)
 ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ στις 21:00 

«Miss Fisher's Murder Mysteries»

Eπεισόδιο 4: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ [BLOOD & MONEY]

Ένα χαμίνι του δρόμου προσλαμβάνει την Phryne για να βρει τον αγνοούμενο αδερφό του, οδηγώντας την σε μια τρομερή διαδρομή νεκρών αγοριών. Ο Hugh παλεύει με προβλήματα καριέρας και αφοσίωσης.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
Σειρά μυστηρίου αυστραλιανής παραγωγής 2015 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια (Γ΄κύκλος)
Ο τρίτος κύκλος των «φονικών μυστηρίων της κυρίας Fisher» συνεχίζεται με τις ασυνήθιστες μεθόδους της κομψής ντετέκτιβ, της αξιότιμης κυρίας Phryne Fisher, καθώς επιλύει τα εγκλήματα με τη βοήθεια του συνόλου των οικιακών βοηθών της και συνεχίζει την παιχνιδιάρικη συνεργασία της με τον αφοσιωμένο Jack Robinson . Όταν ο αποξενωμένος πατέρας της Phryne, ο Λόρδος Χένρι Φίσερ, φτάνει αιφνιδιαστικά στην Αυστραλία μετά την πώληση του οικογενειακού κτήματος στην Αγγλία, δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να γίνει αρεστός, αν και η γοητεία του σβήνει από την ίδια του την κόρη . Όταν η Phryne θυμάται μια μυστική συνάντηση την οποία παρακολούθησε κατά τη διάρκεια του πολέμου, ανάμεσα στον πατέρα της και έναν θυμωμένο επισκέπτη, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο ξάδερφος που έχουν κληρονομήσει τον τίτλος Fisher είναι ακόμα ζωντανός και θα μπορούσε να ζητάει εκδίκηση.

Πρωταγωνιστούν : Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt

 Δείτε το trailer 

www.ert.gr



via ert.gr https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-ta-fonika-mystiria-tis-kyrias-fiser-seira-mystirioy-trailer-22-09/
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη