Τραγική κατάληξη είχε το ταξίδι του μέλιτος για 35χρονο Σλοβάκο

Τραγική κατάληξη είχε το ταξίδι του μέλιτος για 35χρονο Σλοβάκο

Τραγική κατάληξη είχε το κολύμπι για έναν 35χρονο Σλοβάκο τουρίστα, χθες το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή των Κάτω Γουβών, του δήμου Χερσονήσου. Ο άτυχος άνδρας που βρισκόταν στον μήνα του μέλιτος, αποφάσισε με την σύζυγό του, να αψηφήσουν την θαλασσοταραχή που επικρατούσε χθες στην περιοχή λόγω των θυελλωδών ανέμων, και να κολυμπήσουν. Δυστυχώς δεν γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, έχει ισχυρά ρεύματα, με αποτέλεσμα και οι δύο παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν κοντά στην ακτή, να παρασυρθούν. Η γυναίκα με μεγάλη προσπάθεια και με εκδορές στο σώμα της κατάφερε να βγει στην παραλία, όχι όμως και ο σύζυγός της. Η τελευταία εικόνα που είχε η ίδια από τον 35χρονο ήταν να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό.
Η νεαρή γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια και αμέσως, πλωτά σκάφη του λιμενικού από το Ηράκλειο και την Χερσόνησο, αλλά και χερσαίες δυνάμεις με 2 περιπολικά οχήματα μαζί με την Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Οι καιρικές συνθήκες δυσχέραναν τις προσπάθειές τους, οι οποίες διακόπηκαν στις 10.30 το βράδυ, για να ξαναρχίσουν με το πρώτο φως της ημέρας.
Ο 35χρονος εντοπίστηκε νεκρός, ανατολικότερα του σημείου όπου εξαφανίστηκε, σε βραχώδη περιοχή. Πιθανολογείται ότι χτύπησε στα βράχια, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί.
Το σώμα του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα αίτια του θανάτου του.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/30nNyBi
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.