«Τα δύο πρόσωπα του έρωτα» στην ΕΡΤ3

«Τα δύο πρόσωπα του έρωτα» στην ΕΡΤ3

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 22:30, η ΕΡΤ3 μεταδίδει τη δραματική,  αισθηματική ταινία «Τα δύο πρόσωπα του έρωτα» (Touched with Fire), παραγωγής ΗΠΑ 2016.

Η Κάρλα κι ο Μάρκο είναι δύο μανιοκαταθλιπτικοί ποιητές που η τέχνη τους ωθείται από τα συναισθηματικά τους άκρα. Αυτό οδηγεί και τους δύο στο ίδιο ψυχιατρικό ίδρυμα. Η χημεία μεταξύ τους είναι ολοφάνερη, αλλά η μεταξύ τους ένωση εντείνει τη μανία τους. Παρά τις προσπάθειες γιατρών και γονιών να τους χωρίσουν, κυνηγάνε το όμορφο μα καταστροφικό τους όραμα, που τους οδηγεί σε όργια φαντασίας, αλλά και τάσεις αυτοκτονίας. Πλέον, πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στην αγάπη και τη λογική.
Μια πανέμορφη, συγκινητική ταινία που δημιουργεί έντονα συναισθήματα και μένει αξέχαστη στο μυαλό και στην καρδιά των θεατών.

Σκηνοθεσία: Paul Dalio
Πρωταγωνιστούν: Katie Holmes, Christine Lahti, Luke Kirby

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2nBmwVe
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη