Ναύπλιο :Έκθεση για τον Καποδίστρια στο 4ο Δημ. Σχολείο

Ναύπλιο :Έκθεση για τον  Καποδίστρια στο 4ο Δημ. Σχολείο

Ως επιστέγασμα των εκδηλώσεων Τιμής και Μνήμης για τον Πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, η έκθεση «Ιωάννης Καποδίστριας. Διαδρομές στην ιστορία του».

Στην τελετή των εγκαινίων η Διευθύντρια του σχολείου Αργυρή Μπιλιούρη καλωσορίζοντας τους επισκέπτες αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, ενημέρωσε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου ευχαριστώντας, παράλληλα, όλους όσοι συνέβαλλαν στην δημιουργία της έκθεσης αυτής στο χώρο του σχολείου.

Η εκπρόσωπος του Δήμου Ναυπλίου Μαρία Ράλλη μίλησε για τη μεγάλη σημασία που έχει να τιμά ο τόπος μας, τον πρώτο Κυβερνήτη της χώρας και την υποχρέωση που έχουμε όλοι στην εκπαίδευση των νέων γενιών και στην σύνδεσή τους με την ιστορία μας.

Η Αντιδήμαρχος Κέρκυρας Χρυσούλα Τόμπρου ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας ότι "…, είναι πολύ σημαντική η στιγμή αυτή που βρίσκεται ανάμεσα στους κατοίκους των δύο πόλεων που τους ενώνει μια κοινή ανάσα. Η πρώτη και η τελευταία ανάσα του Κυβερνήτη ".

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, o δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καχριμάνης, η εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου Μαίρη Ψαρολόγου, ο Πρόεδρος των Απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος», ο Πρόεδρος τους Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», ο εκπρόσωπος του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, η εκπρόσωπος του Europe Direct Ναυπλίου, η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2miONjp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.