Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου

Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου

Πολλές είναι οι ειδήσεις που παρουσιάζονται από τις εφημερίδες του Σαββάτου, δίνοντας στον αναγνώστη μία σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η «Καθημερινή» γράφει: «Το σχέδιο για τα ακίνητα», εστιάζοντας στα πέντε μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για να τονωθούν η αγορά και η ανάπτυξη.

Τα «Νέα» παρουσιάζουν στο πρωτοσέλιδο τους το θέμα με τα επικίνδυνα κτίσματα μετά τον σεισμό του 1999 με τίτλο: «Οι 63.000 βόμβες της διπλανής πόρτας» προσθέτοντας ότι «από τα 80.000 δημόσια κτίρια που έπρεπε να ελεγχθούν μετά τον σεισμό του 1999, έχουν ελεγχθεί μόνο 17.000»

Συνεχίζοντας με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» βλέπουμε στο πρωτοσέλιδο της το θέμα της ρύθμισης των 120 δόσεων. Επίσης, έμφαση δίνεται στις αλλαγές στα ΑΕΙ, με την επιστολή της Υπουργού Παιδείας προς τους πρυτάνεις.

Έπειτα, η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει: «Χοντρές παρανομίες από τράπεζες» ενώ σημειώνει στον υπέρτιτλο «Έπεσε η πρώτη καμπάνα 110.000 ευρώ για καταχρηστικές πρακτικές. Στην εν λόγω εφημερίδα, μάλιστα, βλέπουμε και το αποκλειστικό θέμα «Γιατί είναι άκυρη η απόφαση της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για τα Θρησκευτικά και την Ιθαγένεια».

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» φιλοξενεί την πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές, με τίτλο: «Η κυβέρνηση τρώει από τα έτοιμα».

Τέλος, η «Αυγή» γράφει στο πρωτοσέλιδο της «Στους ιδιώτες η επικουρική ασφάλιση» και φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Μηταράκη ενόψει της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.



from Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2ZGZizz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη