Αλλαγές στην εμπειρία των χρηστών στο Netflix - Ποια είναι η νέα επιλογή που έχουν οι χρήστες

Αλλαγές στην εμπειρία των χρηστών στο Netflix - Ποια είναι η νέα επιλογή που έχουν οι χρήστες

Νέο τρόπο βρήκε το Netflix για να κάνει την εμπειρία των χρηστών του ακόμα πιο εύκολη και λειτουργική.

Τέλος στο άγχος των χρηστών μήπως χάσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας της αγαπημένης τους σειράς και μείνουν πίσω στις δημοφιλείς συζητήσεις δίνει με μια κίνηση - ματ το Netflix.

Με μια μικρή προσθήκη στην πλατφόρμα, αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες θα ενημερώνονται για τις σειρές και τις ταινίες που βγήκαν στον αέρα. Πλέον οι θεατές θα μπορούν να ζητούν απο το Netflix να τους υπενθυμίζει την ημέρα κυκλοφορίας των αγαπημένων τουs shows πατώντας πάνω στην επιλογή «Remind Me».

Στη συνέχεια ο χρήστης θα μπορεί να ενημερώνεται για τις σειρές που βγαίνουν στον αέρα στη νέα κατηγορία «Latest». Η κατηγορία μάλιστα θα χωρίζεται σε τρεις υποενότητες - για τα shows που έχουν μόλις κυκλοφορήσει, για αυτά που θα κυκλοφορήσουν μέσα στην εβδομάδα και τέλος για τις σειρές και τις ταινίες που θα είναι διαθέσιμες από τηνε πόμενη εβδομάδα.



from Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2LvL7Dy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη