84η ΔΕΘ: Σε κλοιό διαδηλωτών σήμερα η Θεσσαλονίκη - Όλες οι συγκεντρώσεις

84η ΔΕΘ: Σε κλοιό διαδηλωτών σήμερα η Θεσσαλονίκη - Όλες οι συγκεντρώσεις

Ημέρα έναρξης της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η σημερινή και τα συνδικάτα θα βρίσκονται επί ποδός για να διατρανώσουν τα αιτήματά τους στην πολιτική ηγεσία που βρίσκεται στην πόλη λόγω ΔΕΘ.

Με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού προς τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της πόλης, σωματεία εργαζομένων θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) απευθύνει κάλεσμα για τις 18.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, όπου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο με τη συμμετοχή προέδρων και εκπροσώπων Εργατικών Κέντρων από τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Την ίδια ώρα, τα μέλη του ΠΑΜΕ καλούν σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, στην πλατεία Αριστοτέλους. Το "παρών" θα δώσει και ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πορεία θα πραγματοποιήσουν και μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, καθώς και αντιεξουσιατές, οι οποίοι προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 18:00, στην Καμάρα. Στις 18.00 είναι προγραμματισμένη και προσυγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στη συμβολή των οδών Εγνατία με Μητροπολίτου Γενναδίου.

Τέλος, συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιήσουν και πολίτες που αντιτίθενται στη συμφωνία των Πρεσπών. Το ραντεβού τους είναι προγραμματισμένο για τις 18.00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο πλαίσιο της περιφρούρησης των χώρων της ΔΕΘ και της ομαλής διεξαγωγής των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, θα βρίσκονται επί ποδός περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί. Κάγκελα θα τοποθετηθούν επί της Λ. Στρατού, ενώ έχουν φτάσει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και οι δύο αύρες, τα οχήματα εκτόξευσης νερού.

Λόγω των συγκεντρώσεων θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: thestival.gr



from Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2LziSUi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη