Στα «πράσινα» η Διώτη - Είχε αγωνιστεί και στη Λαμία


Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που ντύνει στα πράσινα τη διεθνή ακραία Παναγιώτα Διώτη.

Μεταγραφική ενίσχυση - έκπληξη για τον Παναθηναϊκό που έκλεισε την διεθνή ακραία Παναγιώτα Διώτη. Η έμπειρη αθλήτρια επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το πέρασμά της από την Ουγγαρία την περασμένη σεζόν όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Βάσας, ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα.


Η γεννημένη το 1992 διεθνής ακραία ανεβάζει σημαντικά την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας του Κυριάκου Καμπερίδη. Μην ξεχνάμε ότι στόχος του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν είναι η καθιέρωση στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παράλληλα το «τριφύλλι» ενισχύει τον ελληνικό κορμό με μία παίκτρια πρώτης γραμμής.

Η Διώτη ήταν μία από τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική μας να φτάνει μέχρι την φάση των «16». Ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του ακόμη τις Μαρία Οικονομίδου και Άννα Καλαντάντζε που ήταν στην ομάδα που αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό.

Η ύψους 1,86 διεθνής έχει περάσει από τον Πανναξιακό, την Τερβίλ (Γαλλία), τον Ηρακλή Κηφισιάς, το Άργος και την Λαμία. Ήταν μέλος όλων των Εθνικών ομάδων φτάνοντας φυσικά μέχρι και την Εθνική γυναικών. Έκανε το όνομά της στην κορυφαία κατηγορία με την φανέλα του Πανναξιακού.

Ομάδες

2018-2019 Βάσας

2017-2018 Πανναξιακός

2016-2017 Τερβίλ

2014-2016 Πανναξιακός

2010-2014 Ηρακλής Κηφισιάς

2009-2010 Άργος

2007-2009 Ηρακλής Κηφισιάς

2003-2007 ΓΣ Λαμίας

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη