-->

Η 8χρονη Μαρία από τη Λαμία χρειάζεται βοήθεια - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΙ


Απο σήμερα το Νοιάζομαι στηρίζει και την μικρή Μαρία 8 ετών από την Λαμία που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευκαιμία. 

Η διάγνωση έγινε πρόσφατα στις 23/07/2019 ενώ η οικογένεια βρισκόταν σε διακοπές στη Κρήτη και έκτοτε νοσηλεύετε ακόμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου γιατί δεν επιτρέπετε ακόμα η μετακίνηση της λόγο της κατάστασης της υγείας της. Οι γονείς έχουν αναγκαστεί και οι δύο να παραιτηθούν από τις εργασίες τους για να μπορούν να είναι στο πλευρό του παιδιού τους και όπως καταλαβαίνετε οι ανάγκες τις οικογένειας είναι μεγάλες.

Κανένα παιδί δεν πρέπει να χάσει τη μάχη για τη ζωή λόγω οικονομικής αδυναμίας και κάθε γονιός πρέπει να έχει την δυνατότητα να προχωρήσει στο δικό του αγώνα.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς, με Αριθμό λογαριασμό 5701094254121 η 

ΙΒΑΝ : GR16 0172 7010 0057 0109 4254 121

Όνομα : Φιλανθρωπικό Σωματείο Νοιάζομαι Προσοχή να γράψετε το όνομα της Μαρίας για να ξέρουμε γιατι το σωματείο μας βοηθάει και άλλα παιδιά.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->