Δέσμευση της περιουσίας του δράστη που χτύπησε με αδέσποτη σφαίρα 8χρονη

Δέσμευση της περιουσίας του δράστη που χτύπησε με αδέσποτη σφαίρα 8χρονη

Στη δέσμευση της περιουσίας του 54χρονου που χτύπησε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη Αλεξία, ανήμερα το Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας, το Πρωτοδικείο Θηβών κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της οικογένειας.

Τον περασμένο Ιούλιο η υπεράσπιση της οικογένειας της 8χρονης Αλεξίας είχε πετύχει με προσωρινή διαταγή τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη.

Τώρα στη Θήβα εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα και το δικαστήριο με απόφασή του διέταξε τη συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του κατηγορούμενου, μέχρι του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ουσιαστικά δηλαδή ο 55χρονος, που ανήμερα του περασμένου Πάσχα έριχνε μπαλωθιές και τραυμάτισε βαρύτατα το κοριτσάκι στο κεφάλι, την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας, δεν μπορεί να μεταβιβάσει την περιουσία του σε συγγενή του ή να την πουλήσει.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδρέας Μήτσαινας, τις επόμενες μέρες θα καταθέσει και αγωγή με την οποία θα διεκδικούν αποζημίωση, για τα τεράστια έξοδα αποθεραπείας του κοριτσιού, που μπορεί να γίνει μόνο στο εξωτερικό, σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Πηγή: EΡΤ1

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2AuQPjS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.