Aegean College - Στην κορυφή των κατατάξεων για 5η συνεχόμενη χρονιά το Πανεπιστήμιο του Coventry

Aegean College - Στην κορυφή των κατατάξεων για 5η συνεχόμενη χρονιά το Πανεπιστήμιο του Coventry

Στα κορυφαία Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, κατατάσσει το Coventry University ο Guardian University Guide 2020.

Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα του Guardian University Guide 2020, το Coventry University βρίσκεται στα 15 καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας και διατηρεί την ακαδημαϊκή αριστεία για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Ταυτόχρονα, 7 συνολικά θεματικές ενότητες (ακαδημαϊκά τμήματα) του Πανεπιστημίου κατατάσσονται στο Top 5, UK.

Πιο συγκεκριμένα, ο τομέας της Μαιευτικής, BSc (Hons) in Midwifery, που προσφέρεται από το Aegean College, αξιολογείται στην 4η θέση!

eg 1

Eπίσης, το πρόγραμμα Φυσικοθεραπείας BSc (Hons) in Physiotherapy  κατέχει την 7η θέση!

eg 5

Να αναφέρουμε ότι το Πανεπιστήμιο του Coventry έχει 35 συνολικά τμήματα στον οδηγό Guardian που αφορά την εκπαίδευση για το έτος 2020 με τα πρόσφατα rankings να επιβεβαιώνουν την χαώδη διαφορά ανάμεσα στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και άλλα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα προσφέροντας αντίστοιχα προγράμματα.

eg 3

Τα αποτελέσματα του 2020 έρχονται ως συνέχεια των συνεχόμενων υψηλών κατατάξεων των προηγούμενων ετών για το Πανεπιστήμιο του Coventry, όπως το Gold Rating βάσει του Teaching Excellence Framework (TEF) που αποτελεί μέτρο ποιότητας της διδακτικής διεργασίας ανάμεσα στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας.

eg 4

Συνολικές Διακρίσεις του Coventry University

Συγκαταλέγεται στο κορυφαίο 4% των ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης παγκοσμίως

81% των αποφοίτων του Coventry University βρίσκουν δουλειά ή συνεχίζουν για μεταπτυχιακά μέσα σε έξι μήνες από την αποφοίτησή τους

Ανακηρύχθηκε «Modern University of the Year» για τα έτη 2014-2016 και 2018 από την επίσημη λίστα της εφημερίδας «Sunday Times»

89% των φοιτητών δηλώνουν ικανοποιημένοι από το επίπεδο διδασκαλίας Το Aegean College, προσφέρει τα προγράμματα του Coventry University στους εξής τομείς:

Bachelors

BSc (Hons) in Physiotherapy

BSc (Hons) in Midwifery

BSc (Hons) in Dietetics

MBA Global Business

MSc in Social Media Marketing with Analytics



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2Q1Qn7f
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη