Λαμία: Μνημόσυνο για τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο




          Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από την αιφνίδιο εκδημία του μακαριστού, πολυσεβάστου και πολυκλαύστου πατρός και Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Νικολάου.

           Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται ότι,  το προσεχές Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας θα τελεσθεί Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο,  εις το τέλος του οποίου θα ψαλλεί Ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου Μητροπολίτου  μας.

          Μετά το πέρας των Ιερών ακολουθιών θα προσφερθεί καφές εις μνήμην του μακαριστού Ποιμενάρχου μας στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού, το οποίο ευρίσκεται στην οδό Σκληναβιώτη 3- 5.

          Καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί, όπως προσέλθουν και προσευχηθούν για την ανάπαυση της μακαρίας ψυχής του κεκοιμημένου πατρός μας κυρού Νικολάου.

www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη