Ήδη παρελθόν η επιστροφή φόρου για τους έχοντες ακίνητα και χρέη στην εφορία

Ήδη παρελθόν η επιστροφή φόρου για τους έχοντες ακίνητα και χρέη στην εφορία

Τους αυτόματους συμψηφισμούς των επιστροφών φόρου εισοδήματος με τον ΕΝΦΙΑ ή με άλλες μη ρυθμισμένες οφειλές έχει ξεκινήσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Η εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων του 2019 «έβγαλε» επιστροφή φόρου σε 967.127 φορολογούμενους, εκ των οποίων ένα μεγάλο ποσοστό την έχει ήδη λάβει.

Χιλιάδες φορολογούμενοι, αναμένεται να ενημερωθούν, μέσω email ή μηνύματος στο κινητό, ότι δε θα λάβουν το ποσό που δικαιούνται, καθώς θα γίνει συμψηφισμός με τις οφειλές τους.

Σύμφωνα με την ανακoίνωση της ΑΑΔΕ, σήμερα ολοκληρώθηκαν 318.924 συμψηφισμοί επιστροφών φόρου με οφειλές των φορολογούμενων.

Το συνολικό ποσό των συμψηφισμών, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, ανήλθε σε 23,75 εκατ. ευρώ.

Όπως έχει διαπιστώσει η ΑΑΔΕ, πολλοί φορολογούμενοι πληρώνουν κατά λάθος μεγαλύτερα ποσά από το υπόλοιπο της οφειλής τους ενώ άλλοι εξοφλούν ένα φόρο ή τη δόση μιας ρύθμισης σε λανθασμένη Ταυτότητα Οφειλής.

Έχετε SMS στο κινητό σας - Με μήνυμα θα ενημερώνει η εφορία για συμψηφισμούς επιστροφών με οφειλές



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2lCgSlh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη