Περιστατικό τηλεφωνικής εξαπάτησης συνταξιούχου στην Κεφαλονιά

Περιστατικό τηλεφωνικής εξαπάτησης συνταξιούχου στην Κεφαλονιά

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων ανακοινώνεται ότι πρόσφατα καταγράφηκε περιστατικό σε Υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλονιάς, τηλεφωνικής εξαπάτησης συνταξιούχου με το πρόσχημα της επιστροφής αναδρομικών χρημάτων.

Ειδικότερα, ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με συνταξιούχο, προσποιήθηκε τραπεζικό υπάλληλο και με το πρόσχημα ότι κέρδισε αγωγή επιστροφής αναδρομικών χρημάτων, απέσπασε χρηματικό ποσό.

«Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε όσους προσπαθούν να τους πείσουν να καταβάλουν χρήματα σε ύποπτους και υποτιθέμενους τραπεζικούς λογαριασμούς.
Τέλος, παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνουν άμεσα τις αστυνομικές Αρχές σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνονται τέτοιες συμπεριφορές, ακόμα και στην περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος τους»,
επισημαίνει η ΓΕΠΑΔ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

ΠΗΓΗ: ΓΕΠΑΔ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΦΩΤΟ: «ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/31BnvEm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη