Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας για 8 μήνες. Δείτε την προκήρυξη και τα δικαιολογητικά.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη επτά (7) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.), µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (Ι.∆.Ο.Χ. – µε ωριαία αποζηµίωση), συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) µηνών μέσω ΑΣΕΠ, για την υλοποίηση των Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) έτους 2019-2020.

ΑΣΕΠ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόµενοι Π.Φ.Α που επιθυµούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από:
(1) Βιογραφικό σηµείωµα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού της ΓΓΑ (µήνες απασχόλησης-µηνιαίες ώρες απασχόλησης), στην επιµόρφωση µέσω σεµιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή µεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
(2) Αίτηση στην οποία δηλώνουν:
i. εάν εργάστηκαν την προηγούµενη περίοδο στα προγράµµατα, σε ποιο πρόγραµµα, σε ποιο δήµο ή άλλο φορέα και εάν επιθυµούν να εργαστούν µε τις ίδιες προϋποθέσεις.
ii. να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποια προγράµµατα επιθυµούν να εργαστούν
iii. να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποιο δήµο ή άλλο φορέα επιθυµούν να εργαστούν.
Η αίτηση επέχει θέση Υπεύθυνης ∆ήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/86 και η ανακρίβεια των δηλουµένων επιφέρει τις προβλεπόµενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις και µέτρα.

(3) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σηµείωµα είναι αληθή.
(4) Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, µεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώµατος ή ισότιµου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής. Εάν το πτυχίο αποκτήθηκε στην αλλοδαπή απαιτείται αντίγραφο πράξης του ∆ΙΚΑΤΣΑ ή του πιστοποιητικού αναγνώρισης του ∆ΟΑΤΑΠ.
(5) Φωτοτυπία της αστυνοµικής ταυτότητας.

(6) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
(7) Βεβαίωση του ∆ήµου περί µόνιµης κατοικίας.
(8) Βεβαίωση του ΟΑΕ∆ ότι είναι άνεργος.

(9) Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία : Βεβαίωση Φορέα όπου θα αναγράφεται µόνο η προϋπηρεσία στα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού της ΓΓΑ (µήνες απασχόλησης-µηνιαίες ώρες απασχόλησης), βεβαίωση ΓΓΑ όπου θα αναγράφεται η προϋπηρεσία στα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού της ΓΓΑ (µήνες απασχόλησης-µηνιαίες ώρες απασχόλησης). Μόνο οι παραπάνω βεβαιώσεις θα λαµβάνονται υπόψη για τον υπολογισµό των µορίων προϋπηρεσίας.
(10) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου , του τέκνου πολύτεκνης οικογένειας, του γονέα µονογονεϊκής οικογένειας, σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

Η προκηρυξη εδω



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2kMEqDL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη