Επίδομα θέρμανσης: Τις προθέσεις της κυβέρνησης ζητά να μάθει το ΚΙΝΑΛ

Επίδομα θέρμανσης: Τις προθέσεις της κυβέρνησης ζητά να μάθει το ΚΙΝΑΛ

Τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με το επίδομα θέρμανσης και το πετρέλαιο κίνησης στους αγρότες, ζητά να αποσαφηνίσει απο τους αρμόδιους υπουργούς, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Με σχετική επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα, ζητάει να μάθει αν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η αύξηση του συνολικού ποσού που θα χορηγηθεί για το επίδομα θέρμανσης, με ταυτόχρονη αύξηση του ποσού που θα δοθεί ανά δικαιούχο.

Παράλληλα, η Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ ρωτά αν θα διευρυνθεί ο κύκλος των δικαιούχων με τροποποίηση των εισοδηματικών, περιουσιακών και γεωγραφικών κριτηρίων, όπως έχει συζητηθεί και αν θα επανέλθει ο μειωμένος ειδικός φόρος κατανάλωσης για το πετρέλαιο κίνησης.

Τέλος, το ΚΙΝΑΛ ρωτά την κυβέρνηση αν είναι στις σκέψεις της η μείωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το πετρέλαιο θέρμανσης.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2l1uSVj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη