Αποκλειστικό! Μαύρο σκοτάδι για το «μικρό θαύμα» του Δήμου της Αθήνας

photo: Eurokinissi

Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί εδώ και μία εβδομάδα το "Job Center" του Δήμου Αθηναίων, η δομή που χαρακτηρίστηκε πρόσφατα ως "μικρό θαύμα" καθώς μέσω αυτής κατάφεραν να βρουν εργασία περισσότεροι από 300 άνθρωποι, ο οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το Job Center στεγάζεται στο Κέντρο Κοινότητας Αθηνών στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου και μάλιστα πριν από λίγους μήνες σε μία λαμπρή εκδήλωση που έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε απολογισμός της δράσης της. Κατή της διάρκεια του απολογισμού βραβεύτηκαν συμβολικά κάποιοι ωφελούμενοι του. Μάλιστα, οι άνθρωποι που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο αναφέρθηκαν με συγκινητικά λόγια στο έργο της δομής και των υπαλλήλων της.

Στο Κέντρο Κοινότητας Αθηνών εργάζονται 15 υπάλληλοι που εξυπηρετούσαν καθημερινά ακόμη και 150 άτομα. Ωστόσο, εδώ και μία εβδομάδα, όπως πιστοποιούν και οι φωτογραφίες που παρουσιάζει το Dikaiologitika News , το κέντρο έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, αφού η Δ.Ε.Η. προχώρησε σε διακοπή της παροχής ρεύματος.

jobcenter1 1

jobcenter2

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με το πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση του κτιρίου, παρά μόνο ότι θα αργήσει. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφεραν, τους ζητήθηκαν ήδη προτάσεις για το πως θα μπορούσαν να λειτουργήσουν τις υπηρεσίες της δομής σε άλλους χώρους. Σε κάθε περίπτωση, αναζητείται λύση χωρίς επί του παρόντος να είναι ορατή.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2m2wnTA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη