Επιχείρηση «ευταξία» στα Λαδάδικα

Επιχείρηση «ευταξία» στα Λαδάδικα

Πρόγραμμα ευταξίας και καθαριότητας για την περιοχή των Λαδάδικων ετοιμάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον αντιδήμαρχο κ. Σωκράτη Δημητριάδη.  

Η ευταξία στα Λαδάδικα και η βελτίωση της καθαριότητας στην περιοχή, που αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης του κεντρικού δήμου.

Σ' αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτη Δημητριάδη και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, αρμόδιου για θέματα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Νίκου Ζεϊμπέκη, με επιχειρηματίες και καταστηματάρχες της περιοχής των Λαδάδικων.

"Θέλουμε να δρομολογήσουμε μια συνεργασία με τα καταστήματα σε θέματα που αφορούν την καθαριότητα. Θα ακολουθήσουν ανάλογες δράσεις και σε άλλα διαμερίσματα της πόλης. Όχι μόνο στο κέντρο. Είναι εντολή του δημάρχου να αντιμετωπίζεται άμεσα το πρόβλημα", εξήγησε ο κ.Ζεϊμπέκης.

Ανάλογη δράση θα υλοποιηθεί και στην περιοχή του Ποσειδωνίου, εκεί όπου επίσης υπάρχουν πολλά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται αναλυτική ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι δημοτικές κοινότητες της Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα στο ζήτημα της εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους.

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες καθαρίστηκε εκ νέου η περιοχή της οδού Γιαννιτσών, όπου είχαν καταγραφεί προβλήματα με τα ογκώδη και τα απορρίμματα.via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2l1NwfI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.