Βασίλης Παπανικολάου – Κώστας Καζαμιάκης συζητούν για τη δύναμη της ζωγραφικής

«Τι, μόνο η ζωγραφική, μπορεί να επιτύχει;» το τόσο επίκαιρο για τις εικαστικές τέχνες θέμα διαπραγματεύονται στη συζήτηση τους ο ζωγράφος του στοχαστικού βλέμματος Βασίλης Παπανικολάου με τον Κώστα Καζαμιάκη. Η συζήτηση εντάσσεται στον κύκλο «Περί Ωραίου» και πραγματοποιείται στο Cafe του ΙΑΝΟΥ.  Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, λοιπόν, δυο ταλαντούχοι συζητητές θίγουν ένα θέμα που συγκινεί τους λάτρεις της τέχνης.
Ο Βασίλης Παπανικολάου γεννήθηκε στην Άρτα το 1968. Αποφοίτησε το 2002 από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, όπου σπούδασε ζωγραφική στο εργαστήριο του Χρόνη Μπότσογλου. Το 2003 κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό ευρωπαϊκής ζωγραφικής που οργάνωσε το Μουσείο Φρυσίρα. Έχει κάνει τρεις ατομικές εκθέσεις και έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Event Information
Ianos Αίθουσα Τέχνης, Σταδίου 24, Αθήνα
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, 18.00
Ώρες Λειτουργίας του Ιανού: Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-21.00 Σάββατο: 09.00 – 18.00
Η είσοδος είναι ελεύθερη και η συζήτηση προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr
Πληροφορίες: 210-3217917, www.ianos.gr

 

The post Βασίλης Παπανικολάου – Κώστας Καζαμιάκης συζητούν για τη δύναμη της ζωγραφικής appeared first on Art22.



from Art22 https://ift.tt/30Aju1v
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη