Ένα παράδειγμα μίας εξαιρετικά εντυπωσιακής αλλαγής της νησίδας μπροστά στο Γυμνάσιο Λύκειο της Σπερχειάδας


Αγαπητοί Δημότες ένα παράδειγμα μίας εξαιρετικά εντυπωσιακής αλλαγής της νησίδας μπροστά στο Γυμνάσιο Λύκειο της Σπερχειάδας !!!

Όπως βλέπετε στις εικόνες που σας παραθέτω όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν μάρτυρες εγκαταλείψης απαξίωσης και ερήμωσης του αστικού περιβάλλοντος του Δήμου μας.

Μια νησίδα που δημιουργήθηκε για να ομορφαίνει τη ζωή μας και την πόλη μας έφτασε να μας ψυχοπλακώνει με την απαξίωση και εγκατάλειψη της .

Μόνο με όραμα με διάθεση και δουλειά πραγματοποιούμε αυτές τις αλλαγές και ΧΩΡΙΣ να επιβαρύνουμε ούτε 1€ τον προϋπολογισμό του Δήμου μας καθώς όλα αυτά τα έργα πρασίνου πραγματοποιήθηκαν

α. με χορηγίες και

β. με τους εργαζόμενους του Δήμου μας.

Σας υποσχεθήκαμε ότι η αλλαγή θα έρθει στο Δήμο μας και αυτή είναι μόνο η αρχή. Ήδη σε ένα μήνα αλλάξαμε την όψη του Δήμου μας.

Τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έρχονται!!

Τα λουλούδια είναι χορηγία από τα φυτώρια Νίκου Ρωμανά και το γκαζόν από τον Ξενοφών Σταμούλη .

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη