Καιρός: Η πρώτη φθινοπωρινή μπόρα στην Αττική - Η σημερινή πρόβλεψη (χάρτης)

Καιρός: Η πρώτη φθινοπωρινή μπόρα στην Αττική - Η σημερινή πρόβλεψη (χάρτης)

Η πρώτη φθινοπωρινή μπόρα έκανε την εμφάνισή της στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (20/9), επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις για τη μεταβολή του καιρού που θα επηρέαζε και την πρωτεύουσα της χώρας.

Συγκεκριμένα, για περίπου μισή ώρα έβρεξε σε Παγκράτι, Ηλιούπολη, Αμπελόκηποι και στο κέντρο Αθήνας, χωρίς όμως να υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Το Dikaiologitika News επικοινώνησε με την Τροχαία Αττικής, η οποία σημείωσε ότι δεν αναφέρθηκαν κυκλοφοριακά πρόβληματα από την πρώτη φθινοπωρινή βροχή.

Από το μεσημέρι και μετά βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα και προς το βράδυ στην Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.

Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχής κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 20/09/2019. Με κύκλους σημειώνονται οι περιοχές όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις.

Τοπικές βροχοπτώσεις ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού Αττικής. Τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν πρόσκαιρα και την πόλη της Αθήνας.

xartis meteo



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2IaMGWz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη