Συμμετέχουν στην στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ

Συμμετέχουν στην στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ

Στην   5ωρη στάση Εργασίας που έχει κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου την  Τετάρτη 2/10/2019 και ώρα 10πμ έως 3μμ.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν:

Να αποσυρθεί τώρα το πολυνομοσχέδιο που έχει καταθέσει η Κυβέρνηση και που προβλέπει παραπέρα κατάργηση εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων

Συνεχίζουμε και συντονίζουμε τον αγώνα μας:

Ενάντια στην ομηρία, τον εμπαιγμό και τις απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων επικουρικών, συμβασιούχων και προγραμμάτων ΟΑΕΔ – Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς και πλήρη εργασιακά – ασφαλιστικά – επιστημονικά δικαιώματα!

Για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ

Για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με βάση τις ανάγκες – Για δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους!

Για ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθολογικά – εργασιακά δικαιώματα.

Για να μπει τέλος στην αβάσταχτη εντατικοποίηση και τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς. Για να ενταχθούν επιτέλους στα ΒΑΕ όλοι όσοι εργάζονται σε βαριές, ανθυγιεινές και επικίνδυνες συνθήκες. Για να μην περικοπεί – καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Για να ληφθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

Για την Σάμο η απεργιακή συγκέντρωση είναι στις 10  το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Σάμου.

 

The post Συμμετέχουν στην στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2nYzEnT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη