Επίδομα θέρμανσης: Στο τραπέζι σχέδιο για την αύξησή του

Επίδομα θέρμανσης: Στο τραπέζι σχέδιο για την αύξησή του

Σχέδιο για "απόσυρση" αυτοκινήτων παλαιάς τεχνολογίας με καινούργια αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας, κυρίως ηλεκτροκίνητα, προωθεί η κυβέρνηση όπως προκύπτει από δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου. Ο υφυπουργός επιβεβαίωσε το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βημα".

Όπως είπε ο Α. Βεσυρόπουλος το πρόγραμμα αυτό θα προβλέπει μειωμένα τέλη ταξινόμησης, μειωμένα τέλη κυκλοφορίας και μειωμένο φόρο για εταιρική χρήση του νέου αυτοκινήτου ως κίνητρα για την αντικατάσταση αυτοκινήτων παλαιάς τεχνολογίας με οχήματα νέας τεχνολογίας.

"Εχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα" για "απόσυρση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός λέγοντας οτι το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί από το επόμενο έτος.

Παράλληλα ο Α. Βεσυρόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης και ειδικά για τα νοικοκυριά στις ορεινές περιοχές της χώρας. Αυτό όπως διευκρίνισε ο υφυπουργός εξετάζεται σε συνάρτηση με τον δημοσιονομικό χώρο του 2019.

Σε οτι αφορά την προθεσμία των 120 δόσεων για την ρύθμιση των οφειλών προς την εφορία ο Απ. Βεσυρόπουλος επανέλαβε οτι λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου ενώ μέχρι στιγμής έχουν ρυθμιστεί οφειλές άνω του 1 δισ ευρώ.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Qq4lA2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη