Η αποστολή του Πανιωνίου για Λαμία


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα με τη Λαμία και ο Νικόδημος Παπαβασιλείου ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας.

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία. Μετά το τέλος της, ο προπονητής τωβν κυανέρυθρων, Νικόδημος Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές.

Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει θετικά την υπερπροσπάθεια που κάνει για να σταθεί στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ξεκίνησε με τιμωρία -6 βαθμών.

Δείτε επίσης: Σε αναμμένα κάρβουνα η αγορά πετρελαίου – Συναγερμός για κερδοσκοπικά φαινόμενα 

Μετά τη νίκη επί της Λάρισας στη Νέα Σμύρνη, οι «κυανέρυθροι» στοχεύουν στο «διπλό» που θα τους στείλει στους 0 βαθμούς, σβήνοντας κατά κάποιο τρόπο  την τιμωρία τους.

Η αποστολή της ομάδας: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Άρσε, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Σιντί Αλί, Αραμπούλι.

www.in.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη