Ευθύμιος Καραΐσκος: «Ποδαρικό» ως ο πρώτος επίσημος επισκέπτης στο δήμο μας, έκανε σήμερα ο πρέσβης της Ουκρανίας Σεργίι Σουτένκο


«Ποδαρικό» ως ο πρώτος επίσημος επισκέπτης στο δήμο μας, έκανε σήμερα ο πρέσβης της Ουκρανίας Σεργίι Σουτένκο συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες. Μια επίσκεψη που δεν ήταν απλώς εθιμοτυπική αφού ανοίγει έναν δρόμο συνεργασίας στον οποίο θα συμμετάσχουν όλες οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας. 

Σήμερα έγινε η αρχή και αμφότεροι δεσμευτήκαμε για ουσιαστική συνεργασία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με κοινές δράσεις.

Θέλουμε έναν δήμο με ανοικτές πόρτες και ουσιαστικές συνεργασίες που δεν θα μένουν μόνο στο τυπικό σκέλος τους. Έναν δήμο που θα αντλεί γνώσεις και θα χρησιμοποιεί το κύρος του ως πόλο έλξης, φέρνοντάς τον στην θέση που πραγματικά του αξίζει.






Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη