Φορητές κάμερες από αστυνομικούς θα αποκαλύπτουν τους ταραξίες στα γήπεδα

photo: Eurokinissi

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, προανήγγειλε ένα νέο μέτρο που θα συμβάλει στην καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα. Τη χρήση φορητών καμερών από την Αστυνομία.

Στην χθεσινή ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΓΓΑ για τη βία στα γήπεδα, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, προανήγγειλε το νέο μέτρο με φορητές κάμερες που θα φέρουν επάνω τους αστυνομικοί, για την ταυτοποίηση των χούλιγκαν που θα προκαλούν και θα συμμετέχουν σε επεισόδια.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου όπου γίνονται επεισόδια, θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής αστυνομικοί που θα έχουν κάμερες, προφανές μη ορατές και θα καταγράφουν τα περιστατικά.

Ο υφυπουργός εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμόζεται αυτό το μέτρο και ελπίδα όλων είναι να αποδώσει ώστε να δοθεί επιτέλους λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2ZRJGcp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη