Βελόπουλος για Μόρια: «Εισβολή με εντολή Ερντογάν - Να μεταφερθούν σε ακατοίκητα νησιά»

Photo: Eurokinissi

Συνομωσία Τούρκων και «πραγματική εισβολή» με εντολή Ερντογάν έκανε λόγο ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στην «Ωρα Ελλάδος 7:00», αναφερόμενος στο προσφυγικό και στα επεισόδια στη Μόρια. 

 

 

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Αφγανός δεν μπορεί να είναι μετανάστης. Μετανάστης, κατά την ελληνική γλώσσα, σημαίνει ότι έχω κάνει ένα αίτημα στο προξενείο, με δέχτηκε η χώρα αυτή και μεταναστεύω. Δεν μπαίνω από τα σύνορα παράνομα. Πρόσφυγας είναι αυτός που φεύγει από μια εμπόλεμη περιοχή και πάει στο πρώτο κράτος»

Όσον αφορά στη διαχείριση του ζητήματος, πρότεινε οι άνθρωποι αυτοί να μεταφερθούν σε ακατοίκητα νησιά, να κλείσουν όλες οι ΜΚΟ και να πηγαίνουν ισόβια οι δουλέμποροι.

 

 



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2mjqq4X
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη