Τους επόμενους μήνες η συνεδρίαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για το μισθολόγιο των Σωμάτων Ασφαλείας

photo: eurokinissi

Σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υποστήριξη της αντισυνταγματικότητας των διατάξεων του νέου μισθολογίου των Σωμάτων Ασφαλείας- Ενόπλων Δυνάμεων έχει προβεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ. Η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για το θέμα θα γίνει τους επόμενους μήνες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ:

«Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Όπως είχαμε ενημερώσει με την έναρξη του δικαστικού έτους, η Ομοσπονδία μας προέβη άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε, μαζί με τα Σώματα Ασφαλείας, να υποστηρίξει ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας την αντισυνταγματικότητα των διατάξεων του νέου μισθολογίου.

Ειδικότερα, κατατέθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, διά του πληρεξουσίου δικηγόρου της, αίτηση ακύρωσης με την οποία προβάλλονται αναλυτικά οι λόγοι αντισυνταγματικότητας του νέου μισθολογίου.

Η όλη υπόθεση του μισθολογίου των Σωμάτων Ασφαλείας- Ενόπλων Δυνάμεων, έχει παραπεμφθεί στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει τους επόμενους μήνες για το μείζον αυτό ζήτημα.

Η Ομοσπονδία θα είναι εκεί! Όλοι μαζί, Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας, πρέπει να δώσουμε τη μάχη για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας, του κύρους και του σεβασμού που δικαιούται ο κάθε συνάδελφος.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Λγος (ΠΖ)»via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/31AnZKO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.