Παναγιώτης Ιακωβής: Οι Άριστοι - κυρίως είναι Συνεπείς


Οι Άριστοι: κυρίως είναι Συνεπείς.
______________

Ο χαρακτηρισμός: "Άριστος" δεν έχει σχέση ούτε με τα Διδακτορικά ούτε με την οικονομική επιφάνεια.

Έχει σχέση με την εχέφρονα προσπάθεια βελτίωσης της ζωής μας, με τίμιο και λογικώς συνεπή τρόπο. Άντρες και γυναίκες ταγμένοι - ες στην επιτυχία με τίμιο τρόπο.

Έχει σχέση με τον Αγρότη που ιδρώνει στα κτήματα και αναμένει από την παραγωγή του να ζήσει και όχι να πίνει τσίπουρα στα καφενεία με τις επιδοτήσεις.

Έχει σχέση με τον Έμπορο που προσπαθεί να προσφέρει στην πελατεία του το καλύτερο προϊόν και δεινοπαθεί για να επεκτείνει τος δουλειές του προσφέροντας εργασία σε τόσο κόσμο.

Έχει σχέση με τον δυναμικό και κοινωνικώς ευαίσθητο Επιχειρηματία, που όλοι ζούμε από τα έλλογα ρίσκα που παίρνει.

Έχει σχέση με τον ευγενή και ακέραιο Δημόσιο και Ιδιωτικό Υπάλληλο.

Έχει σχέση με τον ταγμένο στην Παιδεία Εκπαιδευτικό.

Έχει σχέση με τον Επιστήμονα που λιώνει τα παντελόνια από το διάβασμα.

Η Αριστεία είναι η φιλότιμη και τίμια επιτυχής προσπάθεια των ανθρώπων και ειδικά αυτών που δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα για μια καλύτερη ζωή. Ο καθένας με τον τρόπο του.

Ας μην δυσφημίζουν την Αριστεία, ούτε οι μεν με τα απαίσια: "η καριέρα είναι χολέρα", ούτε οι δε με τις εμετικές "lifestyle" διαστροφές της Αριστείας.

Όσοι προσπαθούμε με βαρύτατο κόστος να αριστεύσουμε στον τομέα μας, έχουμε ένα σημαντικό χαρακτηριολογικό σημάδι: είμαστε συνεπείς. Εξ' ορισμού.

Συνεπείς, και έναντι όσων μας στηρίζουν και έναντι όσων μας απαξιώνουν

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη