Ζαμάνης: «Ο Πανιώνιος είναι εδώ, έχει βαριά φανέλα και ιστορία»


Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, έπειτα από την ισοπαλία απέναντι στη Λαμία.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει στο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία και παρέμεινε ζωντανός. Ο αθλητικός διευθυντής του Ιστορικού, Νίκος Ζαμάνης, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ότι ο Πανιώνιος είναι εδώ και η ομάδα του θα δείξει στη συνέχεια το πρόσωπό της.

«Πιστεύω πως η ομάδα μας σιγά σιγά θα βρει τον δρόμο της. Σε κάποιες περιπτώσεις αδικούμε τον εαυτό μας, βέβαια αυτό γίνεται και λόγω πίεσης, καθώς ξεκινήσαμε με τους -6 βαθμούς. Στην πορεία η ομάδα θα δείξει το πρόσωπο της. Ο Πανιώνιος είναι εδώ, έχει βαριά φανέλα και ιστορία. Αυτό το ξέρουν οι παίκτες και το δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο. Υγεία να έχουν τα παιδιά και έχουμε δρόμο μπροστά μας» δήλωσε αναλυτικά.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη