Καλαμάτα: Δηλώσεις Βασιλόπουλου για την παύση συνεργασίας με Οικονομάκου.

Καλαμάτα: Δηλώσεις Βασιλόπουλου για την παύση συνεργασίας με Οικονομάκου.

«Ο θεσμός του Δημάρχου Καλαμάτας δεν εκβιάζεται» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, με δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Οικονομάκου, ότι η παράταξή της «Καλαμάτα Ξεκινάμε» παύει τη συνεργασία της με τη δημοτική αρχή.
Συγκεκριμένα ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε τα εξής:
«Προεκλογικά, είχα απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας προς όλους. Μετεκλογικά, επανέλαβα αυτό το κάλεσμα και ζήτησα απ' όλους, όσοι θέλουν, να συμμετέχουν σ' ένα μοντέλο διοίκησης, που θα έχει ως στόχο να πάει μπροστά το Δήμο μας και να φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα γι' αυτόν. Τότε είχα δεσμευτεί ότι όσοι συνεργαστούν, θα αναλάβουν και συγκεκριμένες θέσεις ευθύνης, θέσεις ευθύνης που θα αναλογούν στις ικανότητες των στελεχών των συνδυασμών, αλλά και στις ανάγκες του Δήμου μας. Τήρησα τη δέσμευσή μου και ακολούθησα αυτόν τον κανόνα.
Σε συνάρτηση, λοιπόν, με το γεγονός που είχαμε χθες, θα πω ότι δεν μπορεί να δέχομαι τελεσίγραφα μισή ώρα πριν τη διευρυμένη συνάντηση μεταξύ των συνδυασμών και μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου• τελεσίγραφα για συγκεκριμένες απαιτήσεις.
Οι προσωπικές επιδιώξεις και πολιτικές δεν μπορούν να είναι πάνω από την πόλη. Ο Δήμος Καλαμάτας δεν τελεί υπό την ομηρία κανενός συνδυασμού και μη, καμιάς συνεργασίας και μη. Ο θεσμός του Δημάρχου Καλαμάτας δεν εκβιάζεται.
Συνεχίζω το κάλεσμα ενότητας προς όλους και θεωρώ ότι μπορούμε να συνεργαστούμε για το καλό του Δήμου μας».

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/30cWDwX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.