Βαριές καταγγελίες Αγγελή για Ρασπούτιν: Ήταν σαν τον Θεό, πανταχού παρών στην Εισαγγελία Διαφθοράς

Βαριές καταγγελίες Αγγελή για Ρασπούτιν: Ήταν σαν τον Θεό, πανταχού παρών στην Εισαγγελία Διαφθοράς

Κομβικό ρόλο στις μεθοδεύσεις για την υπόθεση της Novartis, απέδωσε στον Ρασπούτιν, o αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής που κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο κ. Αγγελής, αναφέρθηκε στον Ρασπούτιν ως πρωταγωνιστή των μεθοδεύσεων χωρίς, να τον ονοματίσει, προσκομίζοντας πέραν της Novartis έγγραφα για παρεμβάσεις του και σε άλλες υποθέσεις.

Και ενώ ο κ. Αγγελής δεν κατονόμασε ποιo πρώην κυβερνητικό στέλεχος βρίσκεται πίσω από το προσωνύμιο Ρασπούτιν, επανέλαβε αυτό που ήδη είχε προ μηνών αναφορά του σημειώσει για τον Ρασπούτιν, «πως όλοι τον ξέρουν αλλά όλοι τον φοβούνται», προσθέτοντας με νόημα πως «ο Ρασπούτιν ήταν σαν τον Θεό, πανταχού παρών στο χώρο της Εισαγγελίας Διαφθοράς».

Παράλληλα ανέφερε ότι ήξεραν πολύ καλάν ποιος είναι ο Ρασπούτιν, η τέως Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου και η πρώην Επιθεωρήτρια Μαρία Παπασπύρου.

Φέρεται μάλιστα στην κατάθεση του να αναφέρθηκε σε συναντήσεις που είχε ο ιδιος και με τους τρείς (Καλογήρου, Δημητρίου και Παπασπύρου) όπου συμφωνήθηκε να απομακρυνθεί η Τουλουπάκη για να σταματήσει η επιρροή που είχε πάνω της ο Ρασπούτιν.

Κουμάντο φέρεται να είπε ο κ. Αγγελής, δεν έκαναν στην Εισαγγελία Διαφθοράς οι Εισαγγελείς, αλλά ο Ρασπούτιν.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Q5XkUI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη