Τέλος Σεπτεμβρίου η απόφαση για τον Κρητικό «Εσκομπάρ»

Τέλος Σεπτεμβρίου η απόφαση για τον Κρητικό «Εσκομπάρ»

Στις 30 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινώσει την απόφαση του, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, για τον 45χρονο, την σύζυγό του και δύο συνεργάτες τους, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν δημιουργήσει μεγάλο κύκλωμα εισαγωγής κοκαΐνης στην Κρήτη.

Χθες η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, με τον 45χρονο να ζητάει συγνώμη από την οικογένειά του για το κακό που προκάλεσε στην οικογένειά του και να ζητάει από το δικαστήριο να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ισχυρίστηκε ότι υποχρεώθηκε να διακινήσει ναρκωτικές ουσίες επειδή απειλούνταν από έναν Αλβανό και για να εξασφαλίσει την δόση του. Επιπλέον είπε ότι η σύζυγός του δεν γνώριζε για το παραμικρό για την δράση του.

Η 40χρονη απολογούμενη ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμιά σχέση με τις αγοραπωλησίες του συζύγου της και πρόσθεσε ότι έχει περάσει άσχημα μέσα στην φυλακή, όπου αντιμετώπισε προβλήματα υγείας.

Πρωτόδικα, στον 45χρονο επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης, στην σύζυγό του, ποινή κάθειρξης 18 ετών και στους δύο φερόμενους ως ενδιάμεσους διακινητές από 10 χρόνια στον καθένα.
Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε χθες, την ενοχή όπως κατηγορούνται, για το ζευγάρι και έναν εκ των συνεργατών του.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν σε χωράφι της οικογένειας σε χωριό του δήμου Γόρτυνας, εντοπίστηκαν μέσα στο χώμα συνολικά 3,2 κιλά κοκαΐνης. Τότε είχαν συλληφθεί και ο ανήλικος γιος της οικογένειας, καθώς και ο πατέρας του 45χρονου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2IaiScw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη