Προσκάλεσε τις αρχές για συντονισμένη δράση για το μεταναστευτικό ο Μητροπολίτης

Προσκάλεσε τις αρχές για συντονισμένη δράση για το μεταναστευτικό ο Μητροπολίτης

H αντιμετώπιση της  μεταναστευτικής κρίσης στο νησί της Σάμου  ήταν το θέμα της έκτακτης σύσκεψης που συγκάλεσε ο μητροπολίτης Σάμου, κ.κ Ευσέβιος, στην οποία παραβρέθηκαν ο βουλευτής Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Πανουράκης, ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος και ο δήμαρχος δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης.

Μετά από συζήτηση και ενημέρωση πάνω στο θέμα αποφασίστηκε η από κοινού συνεργασία, ενώ ο μητροπολίτης Σάμου διαβεβαίωσε ότι προτίθεται να συνδράμει από την πλευρά του όλους τους αρμόδιους φορείς για τη διευθέτηση του θέματος.

Επίσης αποφασίστηκε για συμβολικούς  λόγους, να προσκληθεί στις εκδηλώσεις  για τον εορτασμό της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.  

 

The post Προσκάλεσε τις αρχές για συντονισμένη δράση για το μεταναστευτικό ο Μητροπολίτης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2nUzVYR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη