Δύο σημαντικά έργα στον Δήμο Πλατανιά χρηματοδοτεί η Περιφέρεια

Δύο σημαντικά έργα στον Δήμο Πλατανιά χρηματοδοτεί η Περιφέρεια

Τη χρηματοδότηση δύο σημαντικών έργων που αφορούν στο Δήμο Πλατανιά υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Πιο συγκεκριμένα μετά από επανειλημμένες παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής, ικανοποιήθηκε το αίτημα που αφορά στην ανακατασκευή της Π.Ε.Ο. σε όλο το μήκος της Τοπικής Κοινότητας Πλατανιά και σε σημεία που έχουν ανάγκη παρέμβασης στη Δημοτική Ενότητα Κολυμβαρίου.

Το έργο αυτό επεκτείνεται και σε τμήμα της ΠΕΟ στα όρια του όμορου Δήμου Χανίων και είναι προϋπολογισμού 2.300.000,00€ Τέλος μετά από επίμονες προσπάθειες του Δήμου τα τελευταία χρόνια και σε συνεργασία με τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης, χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή της μικρής πεζογέφυρας στην Τοπική Κοινότητα Καμισιανών παράπλευρα στη Π.Ε.Ο., προϋπολογισμού 200.000,00€

Η δημοπράτηση των έργων αναμένεται στο επόμενο διάστημα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2mpxb5r
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη