Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο - Ραγίζουν καρδιές τα λόγια των συναδέλφων του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο - Ραγίζουν καρδιές τα λόγια των συναδέλφων του

Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του σπουδαίου καλλιτέχνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 

Οι συναδέλφοι του αρνούνται να πιστέψουν αυτό το θλιβερό γεγονός ενώ ο καθένας αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον δικό του τρόπο. 

Ο Κώστας Μακεδόνας μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι: «Ο Λαυρέντης είναι, δεν μπορώ να χρησιμοποιώ το ήταν, είναι δύσκολο το χρησιμοποιήσω, ένας πολύ καλός μου φίλος».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «Πέρα από την προσωπική αγάπη και φιλία, είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο μας που θαυμάζω και θαύμαζα για όλα αυτά που έχει κάνει, τα υπέροχα τραγούδια του, τον τρόπο που ερμήνευε τα τραγούδια, το απίστευτο χιούμορ του. Μαζί του είχα μία από τις καλύτερες συνεργασίες. Ένας άνθρωπος που έχει δώσει τόσο πολλά στο τραγούδι και τον πολιτισμό».Ζουγανέλης: Φεύγει από τη ζωή μου ένα χαμόγελο

Και ο Γιάννης Ζουγανέλης συντετριμμένος από τον χαμό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα επισήμανε «εμπνευσμένο άνθρωπο, ο οποίος ενέπνεε τη ζωή. Ήταν ένας ιδιαίτερος βάρδος, σεμνός». «Φεύγει από τη ζωή μου ένα χαμόγελο, μια κατάσταση, η οποία δεν επανέρχεται», είπε και τόνισε πως «κάθε φορά που φεύγει ένας άνθρωπος, διαπιστώνω ότι το δικό του βάρος το αντιλαμβανόμαστε πιο πολύ», κατέληξε. 

«Η είδηση του θανάτου του Λαυρέντη, προσωπικά, έφτασε σαν βόμβα στα πόδια. Ήταν το μόνο πράγμα που δεν περίμενα να ακούσω σήμερα το πρωί», σημείωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μιλώντας στον ANT1.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να τον χαρακτηρίσει ως «τον πιο σημαντικό τραγουδοποιό της γενιάς του, μία ψυχή όμορφη και ελεύθερη, καλλιτέχνης με το «Κ» κεφαλαίο».

«Μετέδιδε τα τραγούδια του μοναδικά», τόνισε και θυμήθηκε τις στιγμές γέλιου που μοιράστηκαν.

«Σαν να είναι αστείο αυτό… Δεν το πιστεύω», σημείωσε και καταλήγοντας είπε:

«Έχει αφήσει ένα πολύ δυνατό στίγμα. Θα ζει στις ψυχές μας. Θα ζει μέσα από τα τραγούδια του. Είναι τραγικό».

Ο Γιάννης Κότσιρας με ανάρτησή του στο Facebook έγραψε «Όχιρε φίλε... Όχι» πάνω το τραγούδι «Εφάπαξ». 

Η ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης σε ανάρτηση αναφέρει ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας τρυφερός κι έξυπνος άνθρωπος με ορθή σκέψη και με μεγάλη ευαισθησία.



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2PY3gPK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη