Θεματικό Εργαστήριο κοινωνικής επιχειρηματικότητας για Α.μεΑ.

Θεματικό Εργαστήριο κοινωνικής επιχειρηματικότητας για Α.μεΑ.

Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας διοργανώνει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, θεματικό εργαστήριο με τίτλο «Κοινωνική επιχειρηματικότητα και Άτομα με Αναπηρία». Η κοινωνική επιχειρηματικότητα αποτελεί ένα γόνιμο πεδίο για άτομα με αναπηρία, που προκαλεί όχι μόνο θετικό κοινωνικό αποτύπωμα αλλά και πραγματικές ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και επαγγελματική ένταξη.

Ποιο είναι το νομικό πλαίσιο της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας για άτομα με αναπηρία; Υπάρχουν παραδείγματα βιώσιμων κοινωνικών συνεταιριστών επιχειρήσεων ένταξης και άλλων φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας στους οποίους δραστηριοποιούνται μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων; Πώς μπορούν τα άτομα με αναπηρία να ενδυναμωθούν για να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά;

Θα ακολουθήσει συζήτηση, βιωματικές ασκήσεις και διανομή ενημερωτικού υλικού για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία. Το θεματικό εργαστήριο θα λήξει με την παρουσίαση της λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας.

Το θεματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Στήριξης Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.Αλ.Ο.) Μαγνησίας, Μαυροκορδάτου 169.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Παρακαλείστε για την τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής σας (τηλ. 2421300003, email info@kalo-magnesia.gr, FB @kalomagnesia) .

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2m9EFco
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη