Λαμία: Σε συζητήσεις με Κλέιτον


Η Λαμία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 36χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Κλέιτον, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία με τη φανέλα του Ηρακλή.

Σε αναζήτηση δεκαριού βρίσκεται η Λαμία, καθώς ο Ντέσλεϊ Ούμπινκ πήγε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας αλλά κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις.

Οι κυανόλευκοι έχουν κλείσει ουσιαστικά το ρόστερ τους και ψάχνουν μια έξτρα λύση. Βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 36χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Κλέιτον, ο οποίος την περυσινή σεζόν πέτυχε 6 γκολ σε 27 ματς σε πρωτάθλημα (δεύτερη κατηγορία) και Κύπελλο με τη φανέλα του Ηρακλή.

Ο Νοτιοαμερικανός βρίσκεται από το 2003 στην Ελλάδα, καθώς μας συστήθηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το 2006 πήγε στην ΑΕΛ, ενώ το 2008 τον απέκτησε ο Παναθηναϊκό. Το 2012 πήγε στην Τουρκία για την Καϊσερίσπορ, το 2013 στην Κροατία για την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα για την Ξάνθη.

Το 2016 βρέθηκε στην Κύπρο για την Ομόνοια, από πέρυσι επέστρεψε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή, ενώ είχε μεσολαβήσει ένα πέρασμα από την Τουρκία με τη φανέλα της Ουμρανίγεσπορ ως συμπαίκτης του Ανδρέα Βασιλόγιαννη. Έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι και γι' αυτό έχει δικαίωμα να υπογράψει παρά το γεγονός ότι παρήλθε η μεταγραφική περίοδος.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη